Bolmadir Gheorghe-Visan | Instructor

Ma numesc BOLMADIR GHEORGHE VISAN, am 20 de ani, activez de 3 ani la Scoala de Dans NEW GENERATION STUDIO. Cu 3 ani in urma, MIKE a avut un spectacol la noi in Orasul NADLAC, m-a marcat Trupa lui, mi-a placut foarte mult, am inceput sa visez si sa imi doresc sa fiu si eu ca si ei pe scena!!!

Am incercat acasa , mai pe strada, mai la scoala , mai in club dar parca nu era Dans, simteam ca ceva nu e corect sau ca nu merg intr-o directiva buna si am decis sa il contactez pe MIKE, sa pot veni si eu la cursurile lui de Dans!!! Primul lucru pe care l-am observat cand am intrat in acest mediu al Scolii de Dans, este ca aici suntem acceptati indiferent de situatia materiala, indiferent de natia noastra, indiferent cat de subtire sau plinut sunt, indiferent din ce tara provin, suntem ca fratii aici, cu toti dansam aceiasi Cultura, e superb aici, sunt fericit !!!….multumesc mult Mike pentru tot.

Prin Dans, la aceasta Scoala, am devenit o persoana mai ordonata, mai respectoasa, mai sociabila, mai prietenoasa, mi-am format un caracter pozitiv, personalitate, calitatile,abilitatile, am inteles ca performanta se face prin multa disciplina, educatie, civilizatie si prin buna organizare !!! Dansul ar trebui sa faca parte din viata fiecarui om , pentru ca Dansul iti ofera o stare de fericire zilnica, clipa de clipa esti fericit, o stare de bine mereu, te incarca pozitiv, gandire pozitiva !!! – In viata mea s-a nascut si o alta mare dorinta sa devin Campion, pana la cele mai inalte nivele ale acestei lumi !!!

Multumesc, MIKE, caci mi-ai oferit ocazia sa fiu fericit, sa pot excela prin dans , sa experimentez momente superbe alaturi de voi, sa fiu cineva in societate, sa am un nume pentru societate, sa am valoare in ochii celor din jurul meu, sa am o prestatie, sa am ocazia sa fiu un Campion, sa fiu cineva in viata asta de pe pamant , MIKE, iti multumesc!

Cu mult Respect GHEORGHE.