ANDRADA CRISAN | Instructor

Mă numesc Crișan Andrada, am 19 ani și dansez de 6 ani în New Generation Studio.

Am început să mă îndrăgostesc de acest stil de dans de la vârsta de 10 ani. Am vizionat mai multe filme cum ar fi Step Up și am fost fascinată de tot ce am văzut.

Am avut norocul să găsesc această trupă de dans acum 6 ani unde am crescut, m-am maturizat, am evoluat și nu doar în dans ci și ca și persoană. În această trupă l-am cunoscut pe Mike David, care mi-a fost și îmi este un mentor în viață și totodată și coregraful trupei New Generation. În această trupă și datorită dansului m-am dezvoltat ca persoană, am ajuns să iubesc tot ceea ce fac și să îmi dezvolt o pasiune. Dansul m-a deschis, m-a ajutat să îmi exprim sentimentele liber prin limbajul corpului, m-a ajutat să am parte de experiențe inedite alături de persoane minunate și datorită lui am o a doua familie cu care am împărtășit zâmbete, emoții, lacrimi, transpiratie, oboseală și iubire la fiecare antrenament, show și concurs.

De când dansez și fac parte din această trupă am învățat ce este bine pentru mine și ce nu este benefic, am învățat cum să fiu o persoană mai bună și cum să îmi creez un viitor de succes, nu am învățat doar sa dansez, am învățat și să iubesc din tot sufletul persoanele din jurul meu și pasiunea mea.

Ca și o mică concluzie, dansul mi-a schimbat viața, gândirea și datorită lui mi-am format un stil de viață mult mai sănătos și benefic pentru dezvoltarea mea ca persoană și nu numai.