GABRIEL BUDA | Instructor

Numele meu este BUDA GABRIEL CLAUDIU, am 19 ani si sunt Membru Oficial de 6 ani in cadrul Scolii de Dans NEW GENERATION STUDIO.

Cu cativa ani in urma, cautam sa practic un sport pentru intretinere, consum de energie, dezvoltare fizica si personala. Mergand prin oras, am zarit un Afis pe stalp si era exact ce aveam eu nevoie pentru dezvoltarea personala,fizica si educativa!!!…….am luat contactele, am ajuns la sala unde se desfasura activitatea si m-am inscris !!!Cu timpul am inceput sa descopar ca Dansul are viata si ofera multa fericire interioara, pozitivism, sanatate, buna dispozitie, conditie fizica, disciplina, dezvoltare personala in creativitate, imaginatie, originalitate !!! La inceput Dansul a fost o Pasiune, acum imi doresc o Cariera din Dans, pentru ca ma face clipa de clipa fericit, zi de zi, an de an !!! Dansul a devenit stil de viata pentru mine, ma simt in largul meu, ma simt unic, ma simt original, ma simt asa cum ar trebui sa ne simtim toti ca oameni !!!

Aceasta cultura mi-a oferit satisfactia si educatia de a fi unicat, original, de a ma exprima eu insumi, de a fi disciplinat,mai diplomatic, mai elegant, mult mai ingrijit, mult mai respectos cu cei din jurul meu, mi-am dezvoltat caracterul in mod pozitiv si personalitatea !!!